Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дано утре бояджията е сътворил чудо и колата да е като нова
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Мдааа, просто има дни, в които човек не трябва да кара.... оняден в големите порои, излизайки от една бензиностанция някъде покрай Плевен влезнах в канал без решетка-реултат: без решетка на бронята. После на паркинг в една тъмница някъде из Силистра паркирайки назад, кой да види колко е голям бордюра /на паркинга!!!!/-резултат лееко откачено гърне и звук като на голф.После отказах да карам 2 дена, че незнам какво щеше да стане
      http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
      159 1.9JTDm
      156 1.8TS ...exxxx
      145 1.4TS ...exxxx

Comment

• И аз да се включа. Оня ден в бурята излязох до центъра по работа и тъкмо влизам в колата, ха да запаля иии... УМРЯ! След няколко завъртания на ключа вече и на контакт не щеше да даде. Оставих я там и вчера след прегледи и опити за зареждане се установи, че му е отишъл живота на акумулатора и се наложи да взема нов. А други работи щях да правя с тия пари... Че и тъкмо бях измил колата, а сега я мяза на контейнер, който не е изхвърлян 1 година.
        Alfa Romeo 156 1,9JTD '00 - настоящата
        Alfa Romeo 145 1.4TS '98 - бившата
        Opel Vectra 1.8 '97 - другата бивша

Comment

• ох да си изплача.жената от едно известно време полуде на тема нов /по скоро още един/ гардероб.То като стана нетърпимо/след няколко месеца отбиване на атаки/ започнаха мъките.....две седмици обиклоки по магазини и какви ли още не места докато достигле/узрее/ че трябва да се поръча по размер.Благоверната ходила питала насам натам напълнили и главата с алабалистика и оферта1700 лева.Просто безумие.Та и да се хваля съшото животно го пазарих почти на половина и срока от месец падна на 10 дни.Аз съм един щастлив и спокоен човек за сега.....докато пак не и щукне нещо на половинката/то ако се гледат килограмите е третинка ама....така се казвало
          Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
          156 1,8ТS-99 ......
          EX
          159 1,9 JTD-08

Comment

• Оня ден у дъжда нацелих дупка - съдрана гума, свети ми еърбега, паднала пломба горе у десно и ми изтракаха камъните у бъбреците.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
              Оня ден у дъжда нацелих дупка - съдрана гума, свети ми еърбега, паднала пломба горе у десно и ми изтракаха камъните у бъбреците.
              Наборе пази зъбите, че са кът на тия години))...и скъпо излизат...повече от една гума
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• На мен пък ми писна от учебни коли сутрин и вечер, когато трафика без това е натоварен и сравнително нервен, да ми се моткат и да си мислят, че се учат на нещо!
                ПЪРВО трябва да се минава полигон, не да ми ги качват по колите в трафика и инструктора да вика - сядай и карай.
                Нека първо се научат да управляват колата, а после чак да се справят с градската среда и правилата!
                Всичко ни е наобратно тук ей...

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• с няма и 20 часа практика просто няма как да стане с полигон...няма време...
                  156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                    с няма и 20 часа практика просто няма как да стане с полигон...няма време...
                    31 часа е практиката,но съм съгласен с колегата за полигона
                    Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                    Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                    Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                      На мен пък ми писна от учебни коли сутрин и вечер, когато трафика без това е натоварен и сравнително нервен, да ми се моткат и да си мислят, че се учат на нещо!
                      ПЪРВО трябва да се минава полигон, не да ми ги качват по колите в трафика и инструктора да вика - сядай и карай.
                      Нека първо се научат да управляват колата, а после чак да се справят с градската среда и правилата!
                      Всичко ни е наобратно тук ей...
                      Това нищо не е, една такава девойка дето и беше първи (максимум втори) час инструктора я набута в бизнес парка по обед когато няколко хиляди души плъзват да се докопат до манджата.
                      Случката беше безумна дори гледана отстрани... между хората, на първа и 1/3 полусъединител, спирачки за щяло и нещяло.
                      Остра тъпота инструкторная...

Трябва да се удвои практиката и да се върне полигона... а не да харчат луди пари за камери и компютри.
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Искам да свършва вече шиб*ната седмица,направо не се издържа вече.
                        От понеделник като съм отишъл сутринта на работа,се прибрах снощи за няколко часа и тази вечер ме пуснаха да се избръсна.В 22ч трябва да ходя пак,до петък вечерта.
                        Направо забравих къде живея ма*ка му.
                        155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                        Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
                          31 часа е практиката,но съм съгласен с колегата за полигона
                          31 "часа" по 40мин...демек 20 часа
                          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                            31 "часа" по 40мин...демек 20 часа
                            При мен си бяха 31 истински часа, ама както и да е де, не това беше темата. Полигона и повече часове в комбинация с нормални инструктори.
                            Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                            Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                            Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
                              Мдааа, просто има дни, в които човек не трябва да кара.... оняден в големите порои, излизайки от една бензиностанция някъде покрай Плевен влезнах в канал без решетка-реултат: без решетка на бронята. После на паркинг в една тъмница някъде из Силистра паркирайки назад, кой да види колко е голям бордюра /на паркинга!!!!/-резултат лееко откачено гърне и звук като на голф.После отказах да карам 2 дена, че незнам какво щеше да стане
                              Къде ходиш ти баш по Плевен и Силистра, да те питам аз?
                              Ако въпросът е нетактичен или отговорът - неудобен, не ми отговаряй .
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщение
                                Направо забравих къде живея ма*ка му.
                                Това е щото си на ново място и не си свикнал

Честито за което

Comment

Working...
                                X